top of page

Crowdfunding geslaagd!

Bijgewerkt op: 24 jun. 2019

Het is gelukt! De crowdfundingsgactie via Voordekunst is geslaagd. Dat wil zeggen dat het geld om het Rijnwijk boek te laten drukken binnen is. Los van dat dit fijn is voor de portemonnee, geeft het me een enorm goed gevoel. Ik heb echt genoten van de mooie woorden over het project èn ook over mij (zie screen shot onderaan dit item). Iedere dag checkte ik wat er weer geschreven was. Het voelt als een samenwerking nu. Dank allemaal!What's next...

Ik heb in de tussentijd niet stil gezeten. Het is al duidelijk dat het boek gedrukt gaat worden bij Wilco Art in Amersfoort. Dit is de drukker die onder meer 'Goed Volk' van Joost van den Broek heeft gedrukt. Erg fraai gedaan vind ik.

Voordat ik de beelden kan aanleveren zorgen ontwerpster Margot Wolters en ik samen voor een nieuw ontwerp. Het idee is om iets te doen met beelden uit de media over Rijnwijk. Sedert de bouw van de wijk in 1927 is er regelmatig media-aandacht geweest, tot aan nu toe. Van het Parool tot Arnhemse Courant, van Telegraaf tot Gelderlander. Als beeldmaker vind ik het interessant om te zien hoe de wijk is 'neergezet'. Ik heb met mijn foto's zelf ook een beeld neergezet en ben benieuwd hoe de combinatie werkt.


"En wanneer is ie d'r?"

Als het gedrukt is -ik mik op half juni- dan ontvangen alle donateurs per post een exemplaar. Tevens zal de uitgever Lecturis het boek gaan distribueren en een stapel meenemen naar de (foto)boekhandels in Nederland. Medio september komt het boek ook te liggen op het UNSEEN festival in Amsterdam. De Arnhemmer kan het in augustus verkrijgen via de toonbank van Hijmans Ongerijmd, de betere boekhandel in Arnhem, waar er ook een aparte etalage voor wordt ingericht.

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page