top of page

SCHAPEN HEB JE AL GENOEG
SCHAPEN HEB JE AL GENOEG; KOM NAAR CLUB REMBRANDT ARNHEM 8 DEC a.s.


Je bent nog net op tijd -of beter gezegd: ík ben net op tijd met je uit te nodigen via deze nieuwsbief. Donderdag 8 december ben je van harte welkom in Club Rembrandt. Vanaf 20u wordt het boek ‘Schapen heb je al genoeg’ gelanceerd.


Over de langstlopende Sinterklaas van Nederland, voetballen met schedels in Klarendal, een dapper strijdende schipper uit Rijnwijk, leden van het Gelderse Bloed Orkest (GBO), een boven de bordelen wonende aap met kwade dronk, een brief van Joran van der Sloot, en nog véél meer!’


Dit project heeft inmiddels ook alweer een jaar gelopen, maar nu is het eindelijk dan toch zover. Samen met Dominique Vos (concept), Remco Kock (journalist) en Marleen Vos (vormgeving) hebben we een boek gemaakt over de ware ziel van de Arnhemmer. Het blijft moeilijk om dit te vatten. Arnhemmers houden er niet zo van om in de belangstelling te staan, argwanend zelfs als ze onderwerp zijn van onderzoek. Maar de verhalen zijn er wel. En die spreken boekdelen.

Leo met de soepkar | Musis Sacrum | Arnhem
Leo met de soepkar | Musis Sacrum | Arnhem

Het boek wordt op 8 december gelanceerd in Club Rembrandt in Arnhem. Daarna is het verkrijgbaar in de boekhandel van Het Colofon Arnhem en Hijman Ongerijmd Arnhem. Vanaf medio januari is er een EXPO in het Rozet in Arnhem. Wees welkom!


NB je kunt het boek kopen tijdens de avond in Club Rembrandt of bij een van de Arnhemse boekhandels.


Serie in De Gelderlander

Met ingang van aankomende week zal dagblad De Gelderlander iedere week een foto + verhaal uit het Schapen-boek publiceren.


Book launch Dec 8, Cub Renbrandt Arnhem

124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page