top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverErik van Cuyk

Release: I Don’t Fold Under Pressure

In januari ‘24 gaan we het boek uitbrengen! In de vorige nieuwsbrief vertelde ik dat ik nog twijfelde over de titel...Inmiddels staat deze vast, mede dankzij Ellen Sanders (beeld-edit), René Put en Brigitte Gootink (ontwerp) is het geworden: I Don’t Fold Under Pressure


Een quote uit een tekst van Peckham-based rapper 'Tiny Boost' (hier links geportretteerd in Lewisham in December '22). Tiny wordt ‘the real thing’ genoemd door de jongeren die ik op straat tegenkwam. Hij rapt over zijn leven en draait er niet omheen... (luister en kijk hier naar zijn tracks op YouTube).


Het boekontwerp, de edit, de foto's, de teksten, ze zijn allemaal passend bij het andere verhaal over Zuid-Londen. Ik ben zelf erg blij met het ontwerp; er is gekozen voor meerdere lagen, van raptekst naar straatbeeld, naar studio en concerten, naar portretten en weer terug....

Je ervaart de rijkdom aan verhalen uit het gebied, zoals ook ik dat ter plekke heb kunnen ervaren.


I Don't Fold Under Pressure wordt uitgegeven door LECTURIS in zowel Nederland als in de UK. Het bevat 195 pagina's full color straatbeeld en zwart wit portretten.


Boeklaunch in de Melkweg en in LEX in Londen

Op 17 februari en op 24 februari ‘24 wordt het fotoboek gelanceerd in resp. De Melkweg Amsterdam en Livesey Exchange (LEX) aan de Old Kent Road in Peckham, Zuid-Londen. Noteer deze in je agenda! (Naar Londen komen is ook tof ;)). I’ll keep you posted!Foto's: Ontwerp cover; Tiny Boost; Elephant&Castle (plaats delict van een 'knifecrime')

140 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page